🥙سالاد سیب زمینی با سس جعفری و گشنیز🥔
يكشنبه, ۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۰۴:۳۵ ب.ظ
طرز تهیه:یک کیلو سیب زمینی کوچک رو با آب و نمک بپزید،نباید بیش از حد پخته و له بشه،بعد در آبکش بریزید و بذارید کاملا خنک بشه.حالا با پوست(میتونید پوستشو بگیرید) حلقه حلقه کنید و در کاسه بریزید.
در یک کاسه کوچک،نصف لیوان گشنیز و جعفری ساطوری+چهار ق غ روغن زیتون+دو ق غ آبلیموی تازه+یک ق غ پیاز بنفش خیلی ریز شده+یک حبه سیر رنده شده(میتونید حذف کنید)+نمک و فلفل رو مخلوط و با سیب زمینی مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بذارید و بعد سرو کنید.
۹۸/۰۴/۲۳